iptvprime logo

Veelgestelde Vragen

IPTV biedt een breed scala aan inhoud, waaronder live tv-kanalen, on-demand films en tv-series, en premium kanalen zoals HBO, Showtime en meer.

Je kunt verschillende apparaten gebruiken om IPTV te kijken, zoals een smart-tv, Android-tv-box, Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, smartphone, tablet of computer.

De benodigde internetsnelheid voor IPTV hangt af van de kwaliteit van de content die je streamt. Voor standaarddefinitie (SD) content wordt een minimale internetsnelheid van 3-5 Mbps aanbevolen. Voor high definition (HD) content wordt een minimale internetsnelheid van 10-15 Mbps aanbevolen.

Je kunt IPTV kijken op verschillende apparaten, zoals een smart-tv, smartphone of computer. Sommige apparaten vereisen mogelijk extra hardware, zoals een Android-tv-box of IPTV-settopbox.

Ja, we bieden een betaalde proefperiode om ervoor te zorgen dat onze gebruikers serieus zijn over het testen van onze service en dat ze zich willen abonneren voor de lange termijn. Een betaalde proefperiode helpt om gebruikers te ontmoedigen die niet echt geïnteresseerd zijn in onze service en voorkomt misbruik van de proefperiode.

Wij accepteren verschillende betalingsmethoden, zoals creditcard, Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Wij bieden een 7-daagse geld-terug-garantie op alle IPTV-abonnementen.

Ja, je kunt je IPTV-abonnement op meerdere apparaten gebruiken, maar er zal een extra toeslag zijn voor elk apparaat.

Het installatieproces kan variëren afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. Zodra je een abonnement hebt gekocht, kunnen wij je helpen bij de installatie.

Wij voegen voortdurend nieuwe kanalen en content toe aan onze IPTV-service om de beste kijkervaring voor onze klanten te bieden.

Ja, onze IPTV biedt live sportevenementen, waaronder voetbal, basketbal, boksen en meer. We bieden ook premium sportkanalen zoals ESPN, Fox Sports en meer.

Ja, wij bieden 24/7 klantenservice aan via e-mail en Whatsapp.